Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek düşürmek ve kan görmek

Rüyada bebek düşürmek ve kan görmek

Rüyada bebek düşürmek ve kan görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, maneviyata yöneleceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Rüyada bebek düşürmek ve kan gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz.

Rüyada bebek düşürmek ve kan görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek düşürmek kan görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine delalet eder.

Rüyada kan parçası düşürmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin kan kustuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kan içinde bebek görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, böylece yüzünün güleceğine, sadaka ya da zekat vereceğine işaret eder.

Rüyada kan kusan bebek görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, uzaktan haberler işiteceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin ağzından kan geldiğini görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalettir.

Rüyada bebeğe kan vermek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments