Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kameraya çekildiğini görmek

Rüyada kameraya çekildiğini görmek

Rüyada kameraya çekildiğini görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, hayattan daha zevk alacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kameraya çekildiğini gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Rüyada kamera çekilmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine inanılır.

Rüyada kameraya çekilmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, maceralara atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kameraya çekildiğini görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına delalettir.

Rüyada bilgisayar kamerası görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, sorununu kolayca çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada video kamera görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, şansının yaver gideceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kamerada olmak bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada kamera açmak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada kameraya çekmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments