Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahat koltuk görmek

Rüyada rahat koltuk görmek

Rüyada rahat koltuk görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahat koltuk gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Rüyada rahat koltuk görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahat koltuğa oturmak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalettir.

Rüyada üç harfliler tarafından rahatsız edilmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahatsız edildiğini görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işarettir.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalettir.

Rüyada rahat terlik giymek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada mide rahatsızlığı görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada birinin rahatsızlandığını görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments