Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahat etmek

Rüyada rahat etmek

Rüyada rahat etmek ticarette başarılı olacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hikmete kavuşacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahat etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Rüyada rahatsız edildiğini görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada rahat etmek sevinç gözyaşları dökmeye, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahatsız edilmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına alamet eder.

Rüyada namazda rahatsız edilmek kavgaların biteceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada rahat doğum yaptığını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşten rahatsız olmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, zor bir dönem geçirileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahat doğum yapmak edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada rahat yatakta yatmak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments