Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada not defteri görmek

Rüyada not defteri görmek

Rüyada not defteri görmek kötülüklerden uzak olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalet eder.

Rüyada not defteri gördüyseniz:

  • Uygulama kararı aldığınız konularda kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz.

Rüyada not defteri görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada not görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada zayıf not almak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine not yazmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına delalettir.

Rüyada dersten yüksek not almak alım gücünde yükselme olacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada ders notu görmek günahtan temizlenmeye, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada not kağıdı görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, başarısız olacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada karnede zayıf not görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments