Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem kutu görmek

Rüyada kalem kutu görmek

Rüyada kalem kutu görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kalem kutu gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Rüyada kalem kutusu görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalettir.

Rüyada kalem kutu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Rüyada birinden kutu almak kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına yorulur.

Rüyada kutu fırlatmak saygınlığına leke sürüleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada kapalı kutu görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı yüzük kutusu görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına inanılır.

Rüyada cöp kutusu görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments