Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kutu almak

Rüyada birinden kutu almak

Rüyada birinden kutu almak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Rüyada birinden kutu almak gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Rüyada ekmek kutusu görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada cam kutu görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine tabir olunur.

Rüyada dolu kutu görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kutu görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada koli kutu görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada çöp kutusu karıştırmak yardıma ihtiyaç duyacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işarettir.

Rüyada bir kutu para görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kilitli kutu görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments