Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem kutusu görmek

Rüyada kalem kutusu görmek

Rüyada kalem kutusu görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalem kutusu gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada kalem kutusu görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Rüyada kalem kutu görmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, şifa ve moral bulacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına rivayet eder.

Rüyada hediye kutusu görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalpli kutu görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kibrit kutusu almak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada kutuda süt görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kutu meyve suyu görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada parfüm kutusu görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments