Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem hediye edildiğini görmek

Rüyada kalem hediye edildiğini görmek

Rüyada kalem hediye edildiğini görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, rızkının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalem hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeler olabilir.

Rüyada kalem hediye edildiğini görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalem hediye almak kalıcı başarıyı yakalayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işarettir.

Rüyada hediye kalem görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kalem hediye almak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına alamet eder.

Rüyada kalem hediye vermek sağlık sorunun kalmayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada hediye kalem almak büyük başarılar kazanılacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolma kalem hediye almak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada hediye olarak kalem almak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments