Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye olarak kalem almak

Rüyada hediye olarak kalem almak

Rüyada hediye olarak kalem almak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hediye olarak kalem almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı önemsemeniz güç kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada dolma kalem hediye almak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulur.

Rüyada hediye olarak kalem almak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalem hediye edildiğini görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, umutlarının yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada kalem hediye almak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden kalem hediye almak hayallerindeki eve sahip olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, başarıların çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye kalem görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına yorulur.

Rüyada hediye kalem almak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına inanılır.

Rüyada kalem hediye etmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments