Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını beyaz kıyafetle görmek

Rüyada arkadaşını beyaz kıyafetle görmek

Rüyada arkadaşını beyaz kıyafetle görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını beyaz kıyafetle gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada arkadaşını beyaz kıyafetle görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını kırmızı kıyafetle görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını siyah kıyafetle görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından kıyafet almak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kıyafetini giymek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, eşlerin ayrılacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz kıyafet giymek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti görmek çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments