Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gece kıyafeti görmek

Rüyada beyaz gece kıyafeti görmek

Rüyada beyaz gece kıyafeti görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz sürece karşıt fikirlerle karşılaşmayacaksınız.

Rüyada beyaz gece kıyafeti görmek kazançsız işler peşinde olmaya, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı gece kıyafeti giymek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, isyan edeceğine delalettir.

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil gece kıyafeti görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil gece kıyafeti giymek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kına gecesi kıyafeti giymek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işarettir.

Rüyada gece kıyafeti görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments