Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinin durduğunu görmek

Rüyada kalbinin durduğunu görmek

Rüyada kalbinin durduğunu görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ortak edineceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına işarettir.

Rüyada kalbinin durduğunu gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kalbinin durduğunu görmek zor günlerin sona ereceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada kalbi durmak kötü noktalara geleceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbin durduğunu görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulur.

Rüyada birinin kalbinin durduğunu görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kalbini görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada kalbinin delik olduğunu görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada kalbinin durmasını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kalbi görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments