Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi durmak

Rüyada kalbi durmak

Rüyada kalbi durmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, hataların telafi edileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbi durmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın sözünü tamamlamasına izin vermeniz gerekiyor.

Rüyada kalbin durduğunu görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kalbinin durduğunu görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, yakında hedefine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kalbi durmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kalbinin durduğunu görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada tavuk kalbi görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kötü günlerinin biteceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments