Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi delik görmek

Rüyada kalbi delik görmek

Rüyada kalbi delik görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, itibar göreceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kalbi delik gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Rüyada kalbi delik görmek bütçesinin genişleyeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kalbinin delik olduğunu görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kalbini delik görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbine kurşun yemek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet eder.

Rüyada kalbini elinde tutmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kalbi görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini kalbine koymak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, girilen yolda zarar edileceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalbinin attığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, doyasıya hasret gidereceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments