Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalıkta bulunmak

Rüyada kalabalıkta bulunmak

Rüyada kalabalıkta bulunmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına inanılır.

Rüyada kalabalıkta bulunmak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada kalabalıkta bulunmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık yerde bulunmak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, işini büyüteceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalığa ikramda bulunmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kalabalık içinde bulunmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye yorulur.

Rüyada misafirlikte bulunmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçakta bulunmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine ikramda bulunmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, parasının ve malının da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments