Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık bir sofra görmek

Rüyada kalabalık bir sofra görmek

Rüyada kalabalık bir sofra görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, şükredeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Rüyada kalabalık bir sofra gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Rüyada kalabalık bir sofra görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık sofralar görmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada kalabalık yemek sofrası görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalık sofrada yemek yemek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık sofra görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hakkını alacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada kalabalık bir sofrada yemek yemek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük sofra kurmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sofrada oturmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments