Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık sofralar görmek

Rüyada kalabalık sofralar görmek

Rüyada kalabalık sofralar görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, evine haciz geleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kalabalık sofralar gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Rüyada kalabalık sofra görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Rüyada kalabalık sofralar görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kalabalık sofrada yemek yemek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, saadete ereceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık bir sofra görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kalabalık yemek sofrası görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işarettir.

Rüyada kalabalık bir sofrada yemek yemek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, başarısının artacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Rüyada meyve sofrası görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments