Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka temizlemek

Rüyada kaka temizlemek

Rüyada kaka temizlemek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hatalı yollara sapılacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada kaka temizlemek gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Rüyada kendi kakanı temizlemek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sorunların çabucak halledileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan kakası temizlemek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına yorulur.

Rüyada kaka temizlediğini görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret eder.

Rüyada kakasını temizlemek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, ailesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kaka yapıp temizlemek hayır getirecek bir işe girileceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaka yapmak temizlemek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada kaka yapmak ve temizlemek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada birinin kakasını temizlemek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments