Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kaka yediğini görmek

Rüyada birinin kaka yediğini görmek

Rüyada birinin kaka yediğini görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet eder.

Rüyada birinin kaka yediğini gördüyseniz:

  • Gizli teklif veya davetler ilginizi çekebilir.

Rüyada bebeğin kakasını yediğini görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, masumluğunu ispat edeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kaka yediğini görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kaka yediğini görmek işlerini düzene sokacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kafasının sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kaka yediğini görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet eder.

Rüyada kedi kakası görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine işarettir.

Rüyada tuvalete kaka temizlemek fakirlikten kurtulmaya, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek kakası görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaka içinde kurt görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments