Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka yapıp rahatlamak

Rüyada kaka yapıp rahatlamak

Rüyada kaka yapıp rahatlamak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, alim ve bilge insan olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, işlerini boşvereceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine yorulur.

Rüyada kaka yapıp rahatlamak gördüyseniz:

  • Endişeleri bir kenara bırakıp rahatlatıcı şeylerle uğraşmalısınız.

Rüyada kaka yapıp rahatlamak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalettir.

Rüyada büyük abdest yapıp rahatlamak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada rahatlamak varolan sorunlarının sona ereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, onun zamanını çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahatladığını hissetmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, kısmetinin açılacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaka yapıldığını görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaka yapıp temizlemek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına inanılır.

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eşi ile problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartman yapıldığını görmek endişelerin biteceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments