Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka yapıldığını görmek

Rüyada kaka yapıldığını görmek

Rüyada kaka yapıldığını görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, konfor içinde olacağına yorulur.

Rüyada kaka yapıldığını gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kaka yapıp temizlemek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet eder.

Rüyada kaka yapıldığını görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, malvarlığının artacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Rüyada kaka yapıp rahatlamak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerinin yapıldığını görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış evler görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeni yapılmış bina görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami yapıldığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments