Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka çıkarmak

Rüyada kaka çıkarmak

Rüyada kaka çıkarmak uzaktan haberler işiteceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada kaka çıkarmak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı yenileyebilir, yeni yöntemler geliştirebilir, yeni bağlantılar kurabilir veya yeni bir yolda yürümeye başlayabilirsiniz.

Rüyada ağızdan kaka çıkarmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına yorulur.

Rüyada kaka çıkarmak hayatının yoluna gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun altına kaka yaptığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tasa kaka yapmak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada ağzından kaka yaptığını görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete kakasını yaptığını görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada kakayla oynamak elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine yorulur.

Rüyada kokulu kaka yapmak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments