Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz valiz görmek

Rüyada beyaz valiz görmek

Rüyada beyaz valiz görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, meşakkate düşeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hayırlı işlere imza atacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada beyaz valiz gördüyseniz:

  • Katılacağınız davetlerde iyi bir etki uyandırabilir çevrenizdeki insanların sempatisini kazanabilirsiniz.

Rüyada beyaz valiz görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Rüyada valize elbise koymak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada valizle otobüse binmek kendisine gelemeyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, dara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada valizlerle yolculuğa çıkmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada valizle yürümek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada valizle bir yere gitmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada valizin içinde para görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin valizini taşımak umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments