Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valize eşya koymak

Rüyada valize eşya koymak

Rüyada valize eşya koymak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet eder.

Rüyada valize eşya koymak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada eşyaları valize koymak kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada valize eşya koymak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi durumunun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada elbiseleri valize koymak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada valize elbise koymak iki tarafın da çok sevineceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada valize ayakkabı koymak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada valize çamaşır koymak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işaret eder.

Rüyada valize eşya toplamak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, başarılarının azalacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bavula eşya koymak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, kazancın katlanacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments