Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına örtüsü görmek

Rüyada kına örtüsü görmek

Rüyada kına örtüsü görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, ele geçen parada artış olacağına işarettir.

Rüyada kına örtüsü gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Rüyada kına örtüsü görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kına örtüsü görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada yatak örtüsü almak şan şöhret kazanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalettir.

Rüyada yatak örtüsünü düzeltmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada yüzü örtülü kadın görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulur.

Rüyada kendini beyaz örtülü görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran yazılı yeşil örtü görmek başarı için fırsatların artacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments