Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi pisliğini atmak

Rüyada kendi pisliğini atmak

Rüyada kendi pisliğini atmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, gün yüzü görmeyeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, rahatlığa erileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi pisliğini atmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz diğerlerinin ne yapmak istediğini veya neler beklediğini anlamanızı sağlıyor.

Rüyada kendi pisliğini atmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada pisliğini yapmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada insan ve hayvan pisliği görmek barış ve sevgi içinde olacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet pisliği görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kulak pisliği görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına yorulur.

Rüyada hayvan pisliği yemek işinden ve parasından olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ahır pisliği görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada at pisliği yemek ömrü boyunca mutlu olacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments