Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek pisliği görmek

Rüyada bebek pisliği görmek

Rüyada bebek pisliği görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada bebek pisliği gördüyseniz:

  • Beklenilmedik bir kaynaktan gelecek şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada bebek pisliğini temizlemek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret eder.

Rüyada erkek bebek pisliği görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada bebek pisliği temizlemek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, uzun sohbetler edeceğine inanılır.

Rüyada bebek ve pisliğini görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek pisliği görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendi pisliğini eline almak başarılı bir kariyere sahip olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin pisliği yemek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayı pisliği görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments