Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun pisliğini görmek

Rüyada çocuğunun pisliğini görmek

Rüyada çocuğunun pisliğini görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yükseldikçe yükseleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun pisliğini gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Rüyada çocuğunun pisliğini görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet eder.

Rüyada kulak pisliği yemek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin pisliğini görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hayırlı işe alamet etmektedir.

Rüyada insan pisliğine batmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan pisliğine batmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada sığır pisliği görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi pisliğini ellemek çok büyük ferahlık yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments