Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi boğa görmek

Rüyada kahverengi boğa görmek

Rüyada kahverengi boğa görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, her anlamda güçleneceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi boğa gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada kahverengi boğa görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri boğa görmek işlerin yoluna gideceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, ün yapmayı başaracağına inanılır.

Rüyada boğa yılanı görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada inek yada boğa görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, mutlu günler göreceğine işarettir.

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet eder.

Rüyada boğa binmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada boğa tarafından kovalanmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments