Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından ekmek almak

Rüyada arkadaşından ekmek almak

Rüyada arkadaşından ekmek almak kurtuluş yollarına ulaşacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine işarettir.

Rüyada arkadaşından ekmek almak gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının elinde ekmek görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına ekmek vermek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşından ekmek almak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla ekmek yemek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine işarettir.

Rüyada büyük ekmek görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada darı ekmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işaret eder.

Rüyada su ve ekmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada patlıcan ekmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments