Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve ekmek

Rüyada su ve ekmek

Rüyada su ve ekmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada su ve ekmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri veya alacağınız haberleri doğru değerlendirmeli, gerekirse olayların dışında kalmalısınız.

Rüyada su ve ekmek görmek bereketli yağmurlara, hastalığının düzeleceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde ekmek görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalet eder.

Rüyada ekmeği suya atmak adının yayılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde ekmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada ekmeği suya banmak kötü giden işlerin düzeleceğine, eve huzur dolacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya tohum ekmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek ve su görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su ve ekmek cesaretinin yerine geleceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments