Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşında altın bilezik görmek

Rüyada arkadaşında altın bilezik görmek

Rüyada arkadaşında altın bilezik görmek bir konuda destek alacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşında altın bilezik gördüyseniz:

  • Zorlamaktan kaçının.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, başarılı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşından altın bilezik almak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşında altın bilezik görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının elinde altın bilezik görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada çok altın bilezik takmak kötü ve hasta günler geçireceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada ince altın bilezik görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik kazanmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments