Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt katlamak

Rüyada kağıt katlamak

Rüyada kağıt katlamak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıt katlamak gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Rüyada kağıt katlamak borca batacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı katlamak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yufka katlamak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yorganı katlamak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tişört katlamak eğlenceli günler yaşayacağına, kendi patronu olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan katlamak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek elbisesi katlamak sorunların atlatılacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan katladığını görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments