Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tişört katlamak

Rüyada tişört katlamak

Rüyada tişört katlamak ağız tadının yerinde kalacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, mali krize gireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tişört katlamak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Rüyada tişört katlamak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan katladığını görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada kıyafet katladığını görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada örtü katlamak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz çarşaf katlamak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada çarşaf katladığını görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik katlamak büyük bir aşk yaşayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments