Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak

Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak

Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak bereketin geleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, şansının kendinden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada kuşun kafesten kaçtığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işlerinin aksayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek ana baba duası alınacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kafasının rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kaçan kuşu yakalamak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet eder.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalettir.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments