Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasız beden görmek

Rüyada kafasız beden görmek

Rüyada kafasız beden görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, isteklerine kavuşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada kafasız beden gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkat etmek, hoşnutsuz kişilerin hoşnutsuzluklarının giderilmesine yardım edebilir.

Rüyada bedensiz kafa görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bedenden ayrı kafa görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hak yoluna döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kafasız beden görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada bedensel özürlü görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, bereket ve zenginlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini başka bir bedende görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ruhun bedenden ayrıldığını hissetmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, büyük adımlar atılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü bedenler görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük beden elbise giymek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments