Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kazınmış görmek

Rüyada saçlarını kazınmış görmek

Rüyada saçlarını kazınmış görmek rızkının kesileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorununu kolayca çözeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını kazınmış gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizin veya meslektaşlarınızla bağlantılarınızın özel yaşamınızdaki problemlerden etkilenmesine izin vermemeniz gerekiyor.

Rüyada saçı kazınmış görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada birini saçını kazıtmış görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işarettir.

Rüyada kazınmış saç görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Rüyada başkasının saçlarını kazıttığını görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, adım atarken çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının saç kazıtmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek hem çok mutlu olacağına, kendisi ile gururlanacağına, kendisini işine veremeyeceğine inanılır.

Rüyada saçlarını kazıttığını görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Rüyada saçları kazınmış görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments