Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında ur görmek

Rüyada başında ur görmek

Rüyada başında ur görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, varlıklı kimse olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında ur gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Rüyada başında ur görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, şansının artacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyninde ur görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada urmu dutu toplamak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahimde ur görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, işini layığı ile yerine getireceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda ur çıktığını görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, korkularının üzerine gideceğine, kucaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda ur görmek tecrübe sahibi olacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada urfadaki balıklı gölü görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, geleceğine bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada urfa balıklı gölü görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments