Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına taş yemek

Rüyada kafasına taş yemek

Rüyada kafasına taş yemek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sorunların çabucak atlatılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasına taş yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan beklenmedik yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kafasına taş yemek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafaya taş düştüğünü görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşla kafa ezmek güzel haberlerin alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa rivayet etmektedir.

Rüyada kafasına taş geldiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada kafasına taş yağmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada birinin kafasına taş atmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, mutluluğunun katlanacağına delalettir.

Rüyada kafasına taş düşmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kafasına taş atmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments