Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı taç takmak

Rüyada taşlı taç takmak

Rüyada taşlı taç takmak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı taç takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Rüyada taşlı taç takmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın taç takmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada çiçekten taç takmak işlerin yoluna sokulacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada prenses tacı takmak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine işarettir.

Rüyada mavi taç takmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taç takmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bol kazanç getireceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek taç takmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına delalet eder.

Rüyada kafaya taç takmak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments