Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına şeker vermek

Rüyada arkadaşına şeker vermek

Rüyada arkadaşına şeker vermek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, huzurlu günler görüleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşına şeker vermek gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeylere zorlayan kişiler suçluluk hissetmenize neden olabilir.

Rüyada arkadaşına şeker vermek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hedeflerine yaklaşacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada şeker torbası görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca delalettir.

Rüyada şekerli kahve içmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, şansın döneceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalettir.

Rüyada şeker serpmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada şeker satın almak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada badem şekeri yediğini görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinden şeker almak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada nane şekeri görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, makbul olan mallar edineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments