Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker satın almak

Rüyada şeker satın almak

Rüyada şeker satın almak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, onları okula göndereceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeker satın almak gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Rüyada toz şeker satın almak adının ülke dışında yayılacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker satın aldığını görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker satın almak bolluk ve bereket elde edeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bademli şeker yemek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada misafire şeker vermek kendisine bir çiftlik evi alacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada halkalı şeker görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalettir.

Rüyada beyaz toz şeker yemek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada çeşit çeşit şeker görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, kimseden korkmayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments