Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafanın bitlendiğini görmek

Rüyada kafanın bitlendiğini görmek

Rüyada kafanın bitlendiğini görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafanın bitlendiğini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Rüyada kafanın bitlendiğini görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafada bitlenmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada kafası bitlenmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kafasının bitlendiğini görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçın bitlenmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun bitlendiğini görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının bitlendiğini görmek işsizin iş bulacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet eder.

Rüyada saçta bitlenmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, nahoş sözler işiteceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments