Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasının bitlendiğini görmek

Rüyada kafasının bitlendiğini görmek

Rüyada kafasının bitlendiğini görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, parasının her geçen gün artacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasının bitlendiğini gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kafanın bitlendiğini görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafası bitlenmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada bitlenmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada kafasının bitlendiğini görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin bitlendiğini görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada saçlarının bitlendiğini görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının bitlendiğini görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçenin bitlendiğini görmek saygınlık kazanacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments