Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta bitlenmek

Rüyada saçta bitlenmek

Rüyada saçta bitlenmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, gözünün yaşını sileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, zor bir döneme gireceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada saçta bitlenmek gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz kimselere fazla güvenmeyin.

Rüyada saçları bitlenmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine inanılır.

Rüyada saçın bitlenmek düşünceli ve dalgın olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada saçın bitlendiğini görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, işlerinin çok açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçta bitlenmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada saçlarının bitlendiğini görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçı bitlenmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, iftiraya maruz kalınacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun bitlendiğini görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada bahçenin bitlendiğini görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments