Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına kızmak

Rüyada arkadaşına kızmak

Rüyada arkadaşına kızmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada arkadaşına kızmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu sizi yorabilir.

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kızdığını görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşına kızmak makamının tehlikeye gireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, eşit davranılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşına kızmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, maddi olanakların artacağına, hak yoluna döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlara kızmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşına kızmak rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarına kızmak çok büyük zorluklar çekeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızdan kaçmak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, iyi huylar edineceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments