Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşına kızmak

Rüyada erkek arkadaşına kızmak

Rüyada erkek arkadaşına kızmak kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşına kızmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşına kızmak gönül gözünün açılacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşlarına kızmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kızdığını görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına kızmak alım gücünde yükselme olacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlara kızmak hayırlı bir karar verileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşına kızmak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek gülen yüzünün solacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kişinin başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşine kızmak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments