Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarına kızmak

Rüyada arkadaşlarına kızmak

Rüyada arkadaşlarına kızmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarına kızmak gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da dikkatinizi çekmek isteyen bir kişi nedeniyle gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler oluşabilir.

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, geçineceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşına kızmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalettir.

Rüyada arkadaşının kızdığını görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarına kızmak olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına kızmak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşına kızmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlara kızmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızdan teklif almak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments