Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızdan kaçmak

Rüyada bir kızdan kaçmak

Rüyada bir kızdan kaçmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, rahat bir işe girileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızdan kaçmak gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada bir kızdan kaçmak parasının ve canın güvende olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızdan kaçmak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızdan tokat yemek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının kızdığını görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birine kızmak bağırmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada kızmak üzülmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada askerin kızdığını görmek arabuluculuk yapılacağına, anne baba dualarının alınacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada eşine kızmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, boş yere korku duyulacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments